Verzekeringen

Zorgeloos genieten van je auto? Dat kan alleen met de juiste garantie. Bij AutoHaarhuis begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben we in samenwerking met Actua de AutoHaarhuis Polis in het leven geroepen. De enige Allrisk autoverzekering met verlengde garantie, gratis servicepas en gratis vervangend vervoer. 

De AutoHaarhuis Allrisk autoverzekering

Een nieuwe auto wordt standaard geleverd met fabrieksgarantie. Onze jonge occasions ook, maar dan met de resterende fabrieksgarantie. Hoe lang deze garantie geldt, is afhankelijk van het precieze bouwjaar van je auto. Dit wordt ook wel datum deel 1 genoemd. We zien regelmatig de vraag voorbij komen of het óók mogelijk is om de garantie te verlengen, om jarenlang onbezorgd te rijden. Om dit mogelijk te maken, hebben we (in samenwerking met Actua) een aantrekkelijk aanvullend verzekeringspakket samengesteld, voor zowel nieuwe auto's als occasions tot en met 8 of 10 jaar jong. Hieronder lees je de belangrijkste voordelen.

sleutel polis

Verlengde garantie

Extra garantie is handig als je onverhoopt wordt geconfronteerd met het optreden van een technisch defect aan je auto, terwijl de garantietermijn is verstreken. Het liefst wil je zo snel mogelijk geholpen worden, en niet verrast worden met onverwacht hoge kosten. Met de Allrisk AutoHaarhuis autoverzekering komen we je meteen helpen bij pech. Daarnaast heb je altijd extra garantie zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Categorieën verlengde garantie

We onderscheiden de verlengde garantie in twee categorieën:

  • Categorie A: auto's t/m 10 jaar jong met een kilometerbeperking tot 180.000 kilometer
  • Categorie B: auto's t/m 8 jaar jong met een kilometerbeperking tot 150.000 kilometer

Onder categorie A wordt in het kader van deze verzekering in alfabetische volgorde verstaan: Daihatsu, Hyundai, Infinity, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki en Toyota.

Onder categorie B wordt in het kader van deze verzekering verstaan: alle overige - voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen (zie de voorwaarden).

teststraat

De AutoHaarhuis Service Pas

Bij onze Allrisk autoverzekering onvang je jaarlijks een AutoHaarhuis Service Pas. Met deze pas ontvang je exclusieve korting op onderhoud en APK bij AutoHaarhuis. Afhankelijk van de cataloguswaarde van je auto, levert de verzekering jaarlijks minimaal 30 tot 100 euro korting op! De Service Pas is standaard inbegrepen bij onze Allrisk autoverzekering.

x5

3 jaar nieuwwaarde-/aanschafregeling

Wanneer je auto total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat je Allrisk AutoHaarhuis autoverzekering ingaat:

  • 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor je nieuwe auto
  • 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor je occasion

Normaal gesproken heb je recht op de dagwaarde in plaats van de nieuw-/aanschafwaarde. Dit kan je duizenden euro's voordeel opleveren!

Gevarendriehoek

AutoHaarhuis Mobiliteitsgarantie

Het is heel vervelend als je met pech stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat je met onze Allrisk autoverzekering ook kunt profiteren van onze Mobiliteitsgarantie. Of je nu met pech onderweg staat in je woonplaats, elders in Nederland of in het buitenland: onze alarmcentrale staat je 24/7 bij en zorgt ervoor dat jij weer zo snel mogelijk onderweg kunt. In de meeste gevallen wordt je auto meteen gerepareerd, of naar een van onze vestigingen gebracht. Natuurlijk wordt er meteen vervangend vervoer geregeld, zodat jij weer zo snel mogelijk onderweg kunt. Zo kun jij altijd en overal met een gerust gevoel op reis.

Kies je pakket en bereken je premie

Naast onze unieke Allrisk autoverzekering kun je ook kiezen voor de WA+ of de WA verzekering. Bekijk het dekkingsoverzicht, kies het pakket welke het beste bij jou past en bereken je premie. Heb je vragen over de AutoHaarhuis autoverzekering? Neem contact op met een van onze verzekeringsexperts. We helpen je graag op weg.