Leasen

Op dit moment rijden er meer dan 1000 leaseauto’s van Haarhuis Autolease op de weg. Onze kracht? Flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Bij ons lease je jouw personen- of bedrijfsauto op een manier die bij jou past, ben je verzekerd van onafhankelijk advies en heb je één aanspreekpunt.  
 

Ontdek de leasemogelijkheden bij Haarhuis Autolease

Ook in deze bijzondere tijden kun je voor leasing bij ons terecht. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Online, maar toch op een persoonlijke manier een auto leasen? Wij helpen je graag op weg!

Martijn te Wierik

Martijn te Wierik

Assistent Bedrijfsleider Lease
Geesteren & Almelo

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een specifieke auto? Wij zoeken ‘m graag voor je! Heb je tijdelijk extra bedrijfsauto's nodig? Geen probleem! Wij bieden shortlease en huurmogelijkheden. Ben jij ZZP'er en wil je weten hoe jij het voordeligst kunt rijden? Ons team van experts adviseert je graag. Is het voor jou lastig om langs te komen voor reparaties of onderhoud vanwege een drukke planning? Wij bieden een gratis haal- en brengservice. Heb jij plannen om te gaan leasen maar heb je nog een aantal openstaande vragen? Neem dan contact op met jouw vaste contactpersoon! 

Wij maken het je graag gemakkelijk. Klik op onderstaande button voor handige downloads en formulieren.