Over ons

Al 60 jaar gedreven door passie voor auto's

AutoHaarhuis vindt zijn oorsprong inmiddels 60 jaar geleden. Grondlegger Gerrit Haarhuis opende uit pure passie voor auto’s in 1961 een autobedrijf aan de Dorpsstraat in Geesteren. Waar het begon met twee auto’s voor een woonhuis, is  het familiebedrijf een halve eeuw later uitgegroeid tot een regionaal begrip. Vandaag de dag is AutoHaarhuis een groot full-service autobedrijf met meerdere vestigingen, ruim 60 medewerkers, jarenlange ervaring en nog altijd veel ambitie.

 

Toen mijn vader in 1961 met zijn autobedrijf begon en twee auto’s voor ons huis aan de Dorpsstraat in Geesteren oppoetste voor de verkoop, had hij nooit durven dromen waar dat uiteindelijk toe geleid heeft: een full-service autobedrijf.
– Gerard Haarhuis, algemeen directeur
Gerard Haarhuis

Eén en al mobiliteit

Naast ons brede aanbod aan jonge occasions en bedrijfswagens, willen wij jou de meest complete en persoonlijke service bieden. Dit omvat alles wat maar te maken heeft met mobiliteit. Hieruit is dan ook onze slogan ontstaan: één al mobiliteit.

Werken vanuit onze missie en visie

Wij werken vanuit onze missie en visie: we doen er alles aan om jou compleet te ontzorgen in je mobiliteitsbehoeften in de ruimste zin des woords, met inachtneming van een zo laag mogelijke belasting voor mens en milieu. Daarnaast streven we ernaar om topprestaties te leveren tegen reële prijzen. We realiseren dit met een hecht team van enthousiaste en gedreven medewerkers die allemaal onze missie uitdragen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, no-nonsense, korte lijnen en persoonlijke aandacht zijn kernwaarden die ons dagelijks inspireren. Maak kennis met ons team!

In grote lijnen...

Liefhebberij

Liefde voor auto's: dat is de reden dat we 60 jaar geleden in het vak zijn gegaan, en daarom doen we tot op de dag van vandaag nog steeds wat we doen. We 'ontzorgen' je graag van A tot Z. Van het vinden van jouw droomauto tot de service achteraf. Voor al jouw autozaken ben je bij ons aan het juiste adres.

Volkswagen-Golf-8-eTSI

Ons handelsmerk

Vanaf het begin zijn jonge, betrouwbare auto’s met aantrekkelijke kilometerstanden ons handelsmerk geweest. Gelukkig zijn we daar nooit van afgestapt. We zijn trots op wat we samen bereikt hebben. We hebben keuzes gemaakt die succesvol zijn gebleken en gezorgd hebben voor groei. Samen vormen we een hecht team waarin we als collega’s op elkaar kunnen bouwen, óók in bijzondere tijden. Wij hopen je te mogen ontvangen in één van onze showrooms waar we in alle rust over allerlei autozaken kunnen praten!